Autor: magda, maj - 15 - 2016, Bez kategorii
Składniki
Kuchnia: Czas: 15 min. Dla: 2 osób

Kołduny to maleńkie litewskie pierożki z nadzieniem z siekanej surowej wołowiny, łoju wołowego z wołowej nerki, tuku czyli szpiku kostnego, majeranku i czosnku. Łój z powodzeniem możemy zastąpić masłem a szpik esencjonalnym rosołem.

Ciasto:

150 ml ciepłej wody

300 g mąki pszennej

szczypta soli

PODSUMOWANIE
recipe image
Nazwa Przepisu
KOŁDUNY
Opublikowano
Posiłek: Składniki:

Comments are closed.

Najnowsze Przepisy

CHŁODNIK OGÓRKOWY Z RZODKIEWKĄ

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

GAZPACHO

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

TARTALETKI Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

CRUMBLE Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

Najnowsze Wpisy

UWAGA! KONKURS!

Posted on cze - 20 - 2016

0 Comment

TRUSKAWKA CZYLI POZIOMKA

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

ZDROWIE W SMAKU –...

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

Polecamy

  • Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Targ smaku
  • Durszlak.pl