Kolejne spotkanie z bardzo sezonowymi produktami, roślinkami i kwiatami. Przygotowywaliśmy susz na kwiatowo – ziołowy –  fermentowane herbatki i przetwory z rabarbaru. Gotowaliśmy syropy do lemoniad a na kolację była pyszna sałatka z dzikimi, jadalnymi roślinami.

FERMENTOWANA HERBATA Z KWIATÓW I LIŚCI

herbata_fermentowana1446

KONFITURA RABARBAROWA Z WANILIĄ

konfitura_rabarbar1452

CHUTNEY Z RABARBAREM

chutney_rabarbar_1455

LEMONIADY

lemoniady1483

SAŁATKA Z DZIKUSAMI, ZIELONYMI SZPARAGAMI I BURACZKAMI

saladkaZdzikusami1475

 

Categories: Uncategorized, warsztaty

Add a Facebook Comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Najnowsze Przepisy

CHŁODNIK OGÓRKOWY Z RZODKIEWKĄ

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

GAZPACHO

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

TARTALETKI Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

CRUMBLE Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

Najnowsze Wpisy

UWAGA! KONKURS!

Posted on cze - 20 - 2016

0 Comment

TRUSKAWKA CZYLI POZIOMKA

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

ZDROWIE W SMAKU –...

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

Polecamy

  • Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Targ smaku
  • Durszlak.pl