Chyba zaczynam się powtarzać – w Latających Warsztatach Rzemiosła znowu było zdrowo i warzywnie. Na stół wjechały buraki, dynie i strączki. Rozgrzewające menu: pasta tahini, hummusy (chrzanowy, pomidorowy, buraczkowy i podstawowy), zupa krem z pieczonych buraków i owoców czarnego bzu z bitą śmietaną cynamonową, dyniowe spaghetti Napoli, sałatka z buraków z dressingiem z pasty tahini.

warsztaty4_11_15

PASTA TAHINA

tahini

HUMMUS

hummusy

KREM Z BURAKÓW Z CZARNYM BZEM

krem_buraki

DYNIOWE SPAGHETTI

DYNIA_makaronowa0787

Do zobaczenia 18 listopada – będzie świątecznie!

 

Summary
Categories: Uncategorized

Add a Facebook Comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Najnowsze Przepisy

CHŁODNIK OGÓRKOWY Z RZODKIEWKĄ

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

GAZPACHO

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

TARTALETKI Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

CRUMBLE Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

Najnowsze Wpisy

UWAGA! KONKURS!

Posted on cze - 20 - 2016

0 Comment

TRUSKAWKA CZYLI POZIOMKA

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

ZDROWIE W SMAKU –...

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

Polecamy