Autor: magda, maj - 15 - 2014, Dania główne, Dania mięsne, Przekąski, SLAJD
Składniki
  • ciasto francuskie gotowe
  • szparagi zielone i białe - 15 - 20 szt.
  • łosoś wędzony
  • szynka szwarcwaldzka lub jakakolwiek inna
Kuchnia: Czas: 30 min. Dla: 4 osób

Przepis jakich wiele. Ale to szybka i pyszna przekąska.

SZPARAGWCIESCIE7621

Składniki:

  • ciasto francuskie gotowe
  • szparagi zielone i białe – 15 – 20 szt.
  • łosoś wędzony
  • szynka szwarcwaldzka lub jakakolwiek inna

Szparagi obieramy, odcinamy twarde końcówki, gotujemy 5 min. Białe zawijamy w szynkę, zielone w łososia. Tak przygotowane zawijamy w pokrojone na prostokąty ciasto francuskie. Pieczemy na papierze do pieczenia na złoto ok. 20 min. w 180 °C.

Ciesz się Smakiem!

 

 

Add a Facebook Comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Najnowsze Przepisy

CHŁODNIK OGÓRKOWY Z RZODKIEWKĄ

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

GAZPACHO

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

TARTALETKI Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

CRUMBLE Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

Najnowsze Wpisy

UWAGA! KONKURS!

Posted on cze - 20 - 2016

0 Comment

TRUSKAWKA CZYLI POZIOMKA

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

ZDROWIE W SMAKU –...

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

Polecamy

  • Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Targ smaku
  • Durszlak.pl