Bardzo wiosenne są te naleśniki. Możemy użyć pokrzywę, podagrycznik, szpinak, pietruszkę, szczypiorek, jarmuż. Wszystkie zielone liście. Farsz z młodziutkiej botwiny z odrobiną twarogu. Składniki: 2 szklanki mleka 1,5 -2 szklanki mąki 2 duże jajka 3 – 4 duże garści zielonych liści sól, cukier, pieprz pęczek botwiny 3 ząbki czosnku cebula   Więcej ...

Najnowsze Przepisy

CHŁODNIK OGÓRKOWY Z RZODKIEWKĄ

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

GAZPACHO

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

TARTALETKI Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

CRUMBLE Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

Najnowsze Wpisy

UWAGA! KONKURS!

Posted on cze - 20 - 2016

0 Comment

TRUSKAWKA CZYLI POZIOMKA

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

ZDROWIE W SMAKU –...

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

Polecamy

  • Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Targ smaku
  • Durszlak.pl