Połączenie doskonałe. Super kruche ciasto (patrz mazurek kajmakowy) i masa truflowa z białej czekolady. Składniki: 200 g białej czekolady 100 ml śmietanki 30% 25 ml rumu Z tych proporcji otrzymacie niepełną szklankę polewy. Warunkiem udanego mazurka jest użycie dobrej jakościowo białej czekolady.  Najlepiej specjalnej do wypieków. Czekoladę roztapiamy w kąpieli   Więcej ...

Najnowsze Przepisy

CHŁODNIK OGÓRKOWY Z RZODKIEWKĄ

Opublikowano Cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

GAZPACHO

Opublikowano Cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

TARTALETKI Z RABARBAREM I...

Opublikowano Cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

CRUMBLE Z RABARBAREM I...

Opublikowano Cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

Najnowsze Wpisy

UWAGA! KONKURS!

Posted on Cze - 20 - 2016

0 Comment

TRUSKAWKA CZYLI POZIOMKA

Posted on Cze - 19 - 2016

0 Comment

ZDROWIE W SMAKU –...

Posted on Cze - 19 - 2016

0 Comment

Polecamy

  • Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Targ smaku
  • Durszlak.pl