Granola to wypieczona na chrupko mieszanka płatków zbożowych, suszonych owoców, miodu, orzechów i ziaren jedzona na śniadanie z mlekiem lub jogurtem. Jadam ją gdy napadnie mnie „mały głód” na coś słodkiego. Mam na granole swój patent. W mojej szafce stoi słój na tzw. spady 🙂 Wsypuję do niego resztki płatków,   Więcej ...

Ziarna, płatki i bakalie. Bez cukru. Takie batony najczęściej powstają u mnie jako efekt sprzątania szafek. Trochę tego, trochę tamtego, garść płatków pozostała w opakowaniu, kilka daktyli i śliwek co wypadły z pudełek – sprzątamy! Podaję recepturę Nigelli ale trzymajcie się jej tylko jeśli chodzi o ilość wody do suchych   Więcej ...

Najnowsze Przepisy

CHŁODNIK OGÓRKOWY Z RZODKIEWKĄ

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

GAZPACHO

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

TARTALETKI Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

CRUMBLE Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

Najnowsze Wpisy

UWAGA! KONKURS!

Posted on cze - 20 - 2016

0 Comment

TRUSKAWKA CZYLI POZIOMKA

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

ZDROWIE W SMAKU –...

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

Polecamy

  • Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Targ smaku
  • Durszlak.pl