Wymyśliłam jak przemycić jarmuż aby mięsożercy smakował. Bo jarmuż jeść warto. Zawiera witaminy z grupy B i E, błonnik, cynk, żelazo, wapń oraz luteinę pomocną przy problemach ze wzrokiem. Jarmuż będzie z mięsem w sosie dyniowym. Składniki: 10 dużych liści jarmużu 200 g mięsa mielonego (wedle uznania – u mnie   Więcej ...

Kupiłam śliczne, małe papryczki czerwone. W zasadzie do faszerowania wolę paprykę białą, podłużną ale te były wyjątkowo urocze. Jakby prosiły: kup mnie:) Składniki: 4 – 5 małych papryk 250 g mięsa mielonego ok. 50 – 80 g ugotowanego ryżu cebula świeży majeranek i liście lubczyku sól, pieprz do sosu paprykowego:   Więcej ...

Categories: Dania mięsne, Obiad

Jednogarnkowe danie na obiad. Szybko i smacznie. Przypominam sobie o nim jak zostanie mi w lodówce odrobina ryżu, której szkoda mi wyrzucić. Składniki: 250 g mięsa mielonego 400 g fasolki szparagowej duża cebula 2 dojrzałe pomidory 3 ząbki czosnku 50 – 80 g ugotowanego ryżu jajko liście hyzopu (2/3 szklanki)   Więcej ...

Najnowsze Przepisy

CHŁODNIK OGÓRKOWY Z RZODKIEWKĄ

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

GAZPACHO

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

TARTALETKI Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

CRUMBLE Z RABARBAREM I...

Opublikowano cze - 6 - 2016

0 Komentarzy

Najnowsze Wpisy

UWAGA! KONKURS!

Posted on cze - 20 - 2016

0 Comment

TRUSKAWKA CZYLI POZIOMKA

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

ZDROWIE W SMAKU –...

Posted on cze - 19 - 2016

0 Comment

Polecamy

  • Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Targ smaku
  • Durszlak.pl